Клиентите за нас

Въпреки, че сме сравнително от скоро на пазара, ние сме работили с много и различни фирми от почти всички сфери на бизнеса в България. Ето какво мислят за нас и нашата работа някои от тях.


Мнение на Деян Аврамов, ЛПБ"Здравейте,
Искам да кажа, че при работата ми с WAD Solutions останах изключително впечатлен от професионалното отношение и извънредното работо време, което се хвърли в моя проект. Мисля, че нямаше компания на този пазар която щеше да извърши толкова труд за толкова кратки срокове и с толкова приятелски настроени партньори, както и една от най-конкурентните цени на пазара. Определено препоръчвам работата с WAD Solutions. Успех!"
Деян Аврамов, ЛПБ
Мнение на Даниела Павлова, Тотал Акаунт"Като собственик на сайт създаден от тях, искам да изкажа моето задоволство от качеството, коректността на предоставените и изложените данни, както и бързината по направата му. "
Даниела Павлова, Тотал Акаунт
Мнение на Мирослав Димитров, Мико-Хамър ЕООД"Избрахме WAD SOLUTIONS да създаде нашия сайт след среща и с други фирми.

Това, с което ни спечелиха още на първата среща беше изключително професионалното отношение, съвети и идеи как да изглежда бъдещият ни сайт. Ангажираха се със срокове, които спазиха с абсолютна точност! Не само, че направиха сайтът ни да изглежда по начина, по който избрахме, но и допълниха идеи, с които го направиха по-добър от очакванията ни.

Поддържането на сайта е важно и ние знаем, че винаги може да разчитаме на тях, за което им БЛАГОДАРИМ.

Ние сме едни изключително доволни клиенти на тази фирма и горещо Ви препоръчваме да изберете ТЯХ. "
Мирослав Димитров, Мико-Хамър ЕООД
Мнение на инж. Веселин Велинов, Весклима ЕООД "Впечатлен съм от начина на работа на вашата фирма и от професионализма, с който работите. Останах изключително доволен от уеб сайт-а, който ми изработихме, цената беше изключително атрактивна, изпълнението в срок и отговаряше на нашите изисквания за качество. Работа с вас беше приятна и ползотворна. Желая Ви успех в бъдещите начинания. "
инж. Веселин Велинов, Весклима ЕООД
Мнение на Управител Рюрик Груп ЕООД"Фирма Рюрик груп ЕООД, собственик на Парк Хотел Рибарица препоръчва Wad Solutions на всички свои партньори и клиенти, които търсят едно съвременно решение за своята уеб визия. Да се работи с г-н Георгиев е удоволствие!"
Управител Рюрик Груп ЕООД
Мнение на инж. Борис Господинов, главен редактор на списание Гора"След като нашето списание отбеляза 110 години от създаването си, сайтът, който бе с емблемите на годишнината, трябваше да се поднови и обнови. Изискванията ни бяха свързани със спецификата на горската тема и с прегледната четивност за електронно издание.

На WAD Solutions попаднахме чрез обявите в интернет. В два телефонни разговора и с две-три електронни писма уточнихме с Венцислав Георгиев – директно, ясно и точно – като професионалисти, какви са нашите изисквания. С малки корекции един от предложените от него варианти бе приет от наша страна и от началото на 2010 г. списанието – gorabg-magazine.info – стартира с нова електронна визия.

Обучението на екипа на списанието също премина безпроблемно и според уговорката и поставянето на съответните броеве на списанието в сайта са вече наша грижа. Разбира се WAD Solutions остана на разположение със своята денонощна професионална подкрепа. Не е без значение и факта, че офертата от страна на фирмата бе една от най-изгодните. С една дума – обслужването бе професионално, изгодно и коректно. "
инж. Борис Господинов, главен редактор на списание "Гора"
Икона на линкът към уеб дизайн

Уеб дизайн

Портфолио от уеб сайтове изработени от нас за клиентите и партньорите ни.

разгледайте
Икона на линкът към лого дизайн

Лого дизайн

Портфолио от лога, изработени от нас за клиентите и партньорите ни.

разгледайте
Икона на линкът към флаш банери

Флаш банери

Портфолио от флаш банери, изработени от нас за клиентите и партньорите ни.

разгледайте

Фирмена презентация

Разгледайте нашата фирмена презентация и се запознайте с нас и нашата дейност.

Виж презентацията