За избора на уеб сайт и влиянието на цената

Какъв сайт да изберем. В Интернет ще намерите много предложения за конфигурации на готови уеб сайтове или уеб сайт-шаблони, които обикновено са на много ниски цени.

Много е важно да си отговорите на въпроса от какво действително имате нужда в дългосрочен план? Дали искате просто да се идентифицирате в Интернет пространството или искате уеб сайт, който да бъде професионално направен и да развива бързо и устремно бизнеса ни.

Интернет позволява на фирмите да достигат по-широк кръг потребители отколкото когато и да било преди. Над половин милиард души разполагат с ежедневен достъп до Интернет и броят им расте постоянно. Обикновените магазини и складове никога няма да могат да осъществят контакт с толкова клиенти, а в Интернет бизнесът е само на един клик разстояние.

Важно е да имате предвид, че вашият уеб сайт всъщност е един виртуален офис, в който по обясними причини влизат повече клиенти. Той е лицето на фирмата и по неговия вид и функционалност вашите потенциални клиенти си вадят изводи за надеждността и качеството на услугата, която предлагате.

Безспорен факт е, че в днешния свят на бързо развиващи се високи технологии, професионално изградения уеб сайт е инвестиция, която се възвръща многократно.

И тук възниква въпросът: 

Кой уеб сайт е наистина професионално изработен?

Не трябва да забравяме, че като всичко останало и Интернет се променя. Потребителите на световната мрежа имат вече други изисквания и непрекъснато растящи очаквания за функционалност и интерактивност. Акцентът в изработването на уеб сайтовете се измества от графичния дизайн към тяхното програмиране.

Модерният динамичен бизнес сайт е важно условие за силно Интернет присъствие. Уеб сайтът помага да задържите лидерските си позиции и да разпространите информацията за Вашите продукти. Допълнителни предимства са възможността да провеждате масов електронен маркетинг, както и практически неограниченият потенциал за брандиране в една уникална онлайн среда, в която аудиторията попива информация без ограничение във времето и пространството. Изработването на фирмения уеб сайт и правилното му позициониране са основите на успешното и ефективно присъствие в Интернет.

Индивидуалният подход към всеки клиент и представянето на вашия бизнес по уникален начин са важни условия за това вашите клиенти да Ви отличават по-лесно от конкурентите Ви, да виждат по-лесно предимствата на вашата компания и продукти, да разберат че залагате на по-висок стандарт и по-добри бизнес практики.

Когато инвестирате в изработка на сайт за Вашата фирма, трябва да имате в предвид всичко изтъкнато по-горе.

Цената на един уеб сайт се определя по няколко основни критерия, като сложност на изпълнението и ресурса, необходим за изработката му. Обикновено в професионално изработения уеб сайт цената също е индивидуална. Затова винаги трябва да помислите предварително какво очаквате да получите и тогава да поискате оферта за цена от фирмата, която сте избрали. 

16.09.2012
Венцислав Георгиев

Икона на пакетни решения

Пакетни решения

Пакети от услуги, които предлагаме за онлайн представяне на Вашия бизнес

вижте пакетите
Икона на линкът към уеб дизайн

Уеб дизайн

Портфолио от уеб сайтове изработени от нас за клиентите ни през годините.

разгледайте
Икона на линкът към причините ние да сме правилния избор

Защо ние сме правилния избор

Нашите предимства, качества, причини да ни се доверите.

предимства

Фирмена презентация

Разгледайте нашата фирмена презентация и се запознайте с нас и нашата дейност.

Виж презентацията